top of page

Case Bolon Finland: Suosittu showroom

Kuinka loihtia 45 neliön tilasta houkutteleva ja inspiroiva showroom-työskentelytila kudottuja design-vinyylilattioita markkinoivalle Bolon Finlandille?


Avarruksen sisustusarkkitehti Laura Karhunen kuvaa suunnittelutehtävää mielenkiintoisena ja puitteita upeina: "Bolonin showroom sijoittuu Punavuorenkatu 1:n ja Fredan torin kulmaan tilaan, jossa ikkunoita on katutasossa kahteen eri suuntaan. Showroom on helppo löytää ja sisäänkäynti kulmasta tekee tilasta uniikin.1900-luvun alun rakennuksen korkea tila tammi-ikkunoineen olivat erinomainen lähtökohta tunnelmallisen showroomin luomiselle."Bolonilla työskentelevän Tanja Linsiön mukaan showroomeja suunnittelevat tulevat hakemaan inspiraatiota Bolonin showroomista omiin projekteihinsa, niin pidetty vierailupaikka Bolon on ollut. Tilaan mahtuvat helposti suuremmatkin kutsut, esimerkiksi uusien mallistojen lanseeraustilaisuudet. Tummat seinät, kaapistot ja seinähyllyt tuovat voimakkaasti esille Bolonin eri väriset mattomallit ja kude-ja loimitupsut. Tilaan valittu värimaailma mahdollistaa tilan toimimisen sekä tunnelmallisena after work- että aamiaiskutsutilana, jossa vieraat viihtyvät pidempäänkin. Lattiaan ja seinään on suunniteltu alueet, joihin voidaan helposti vaihtaa uusien mallistojen kuoseja.


Pienet yksityiskohdat, kuten nahkaiset laatikoston vetimet, messinginvärinen showroom-tiski ja näyttävä vihreä nojatuoli tuovat tilaan ripauksen luksusta. Niillä ja muilla tarkoin valituilla elementeillä sekä Bolonin erinomaisten asiakaspalvelijoiden ammattitaidolla showroomilla vierailijalle jää poikkeuksetta käynnistä hemmoteltu fiilis. Toimivalla ja viihtyisällä showroom-sisustuksella on ollut tärkeä rooli Bolonin edelläkävijä-imagon säilymisessä.


(Bolon Finland on muuttanut: uusi osoite: Kasarmikatu 12)


Comments


bottom of page