kuva 1
kuva 1

Kiljava Scout Centre

Avarrus designed a renovation of 1991 built Kiljava scout centre, which serves scouts from the metropolitan Helsinki area as a camping site as well as an educational centre.⠀The goal was to add better functionality and create more suiting ambience.
The ceiling was constructed of hundreds of pieces of wood for a natural wave effect. In addition to the pendant lamps, there are dozens of LED-strips installed between the pieces of wood. ⠀

Year

2016

Location

Nurmijärvi

Rooms

Area

900 m²

Design team

Niilo Ikonen
Pauli Siponen
Atte Aaltonen

Photographs

Ville Vappula
Photography

Collaborators

Pääkaupunki-
seudun partio-
säätiö

kuva 2
kuva 3
kuva 4
kuva 5
kuva 1
kuva 1
kuva 1
kuva 7
kuva 8
kuva 9
kuva 1
kuva 1
kuva 1
kuva 1
kuva 10
kuva 10
kuva 10
kuva 10
kuva 10
kuva 10
kuva 10