top of page

Avarrus Interiors

Avarruksen sisustusarkkitehdit Heini Kilmer ja Laura Karhunen ovat tehneet sujuvaa yhteistyötä jo vuosia.  Suunnittelijoina he täydentävät toisiaan: Laurasta on mielenkiintoista nähdä ympäristön muutoksesta johtuvat ihmisten uudet toimintatavat ja Heini ammentaa loistaviin ja harmonisiin materiaali- ja värisuunnitelmiinsa inspiraatiota luonnossa liikkumalla. Yhdistävänä tekijänä heillä on loputon uteliaisuus! 

Avarrus-Tahtitorninkatu-photo_Ville_Vappula_85X1774-web.jpg

Palvelumme

Intohimomme on luoda parempaa arkea ja hyvinvointia asiakkaillemme. Olemme tehneet suunnitelmia pitkään niin yksityisasiakkaille, yrityksille kun julkisille tahoille. Projektien mittakaava on laaja alkaen yksittäisesta kodin kiintokalusteesta satojen työntekijöiden toimistoympäristöihin. Myös asiakkaiden toiveet vaihtelevat laajalla skaalalla ideointipalavereista teknisiin lupapiirustuksiin. Näiden toiveiden läpikäymiseksi hyväksi havaittu metodi on pitää tutustumistapaaminen toimistollamme. Tapaamisessa asiakas avaa tarpeitaan ja toiveitaan ja me voimme esitellä referenssejä ja työskentelymme lähtökohtia. Tämän jälkeen teemme arvion työmäärästä ja suunnittelutarjouksen työvaiheittain. 

Toimimme toimiston yhteisissä projekteissa arkkitehtien kanssa tiiviissä yhteistyössä, mutta mielellään teemme myös itsenäisiä toimeksiantoja. Suunnittelun lisäksi aikataulutus, rakennuslupa-asioiden ja tarjouspyyntöjen hoitaminen sekä työmaavalvonta onnistuvat kauttamme. Meiltä voi myös tilata inspiraatio- ja asiantuntijaluentoja sekä osallistavia workshoppeja.

_85X6995-Edit.jpg

Kodit

Kotien, asuntojen ja vapaa-ajan tilojen suunnittelussa meille on tärkeää jalostaa asiakkaan unelmat todeksi, lisäten niihin vielä ripaus ekstraa eli jotakin, mitä asiakas ei välttämättä itse olisi osannut ajatella. Esimerkiksi hyvällä valaistussuunnittelulla saamme aikaiseksi tarvittavan määrän valoa talven pimeille kuukausille, huomioiden kodin tunnelmalliseksi valaisemisen mahdollisuudet. Meillä on osaamista kodin parhaan toiminnallisuuden suunnittelussa, tilan ja tunnelmien hahmotuskyvyssä, väri- ja materiaalituntemuksessa sekä suunnitteluprosessin kokonaisosaamisessa. Kaikki toimeksiannot kiinnostavat meitä, pienimmästä suurimpaan.

200221_KUVA5_002-Edit.jpg

Koulut

Koemme olevamme suunnittelijoina elementissämme erilaisten oppimisympäristöjen suunnitteluprojekteissa. Olemme olleet mukana suunnittelemassa niin varhaiskasvatuksen tiloja, peruskouluja, lukioita, ammattikorkeakouluja, koulutuskeskuksia kuin kansalaisopistoakin. Palaute työstämme on ollut positiivista. Suunnitteluprosessissa kuulemme, millaista arkea koulun käyttäjät koulun eri tiloissa elävät ja mitä he toivovat paremman ja sujuvamman työskentelyn mahdollistamiseksi. Palveluumme kuuluvat osallistavat työpajat, joissa kukin voi innostua ja ehdottaa. Välitämme ajantasaista tietoa tarjolla olevasta kalustevalikoimasta ja luomme väri- ja materiaalimiljöön, jossa on miellyttävä opiskella ja työskennellä. Valitsemme helposti puhdistettavat, kauniit ja paloturvalliset verhoilu- ja verhokankaat. Tehdään yhdessä parempia oppimisen tiloja!

Avarrus-Inventio-photo_Ville_Vappula-2296.jpg

Työympäristöt

Työympäristöjä suunnitellessa räätälöimme asiakkaamme kanssa heidän toimintatapaansa parhaiten sopivat tilat, jotka edesauttavat työssä viihtymistä, jaksamista ja työn tehokkuutta. Suunnittelemme tiloja, jotka tuovat ihmiset yhteen ja tiloja, joihin voi vetäytyä omaan rauhaan työskentelemään. Laadukkaan suunnitelman ja sen toteutuksen myötä yrityskuva uudistuu ja vahvistuu. Hybridityön yleistyttyä löydämme yhdessä parhaat ratkaisut siihen, kuinka houkutella työntekijöitä takaisin toimistolle tai muuten mahdollistaa parhaat olosuhteet työpaikalla.    

Bolon_Showroom_013.jpg

Liiketilat

Liiketiloja suunniteltaessa on tärkeää ottaa huomioon sekä asiakkaiden että tiloissa työskentelevien ihmisten tarpeet. Mihin kohtaan asiakaspalvelupiste onkaan järkevää sijoittaa tai kuinka tiloista saadaan muuntojoustavat erilaisia tilanteita ja tapahtumia varten ovat muutamia kysymyksiä, joihin olemme vastanneet toimivilla ratkaisuilla. Kysymysten ratkominen asiantuntijuuttamme hyväksi käyttäen näkyy toimivan ja viihtyisän lopputuloksen lisäksi myös tuloksen kasvuna.  

Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotostasi!

Laura Karhunen

Osakas, Sisustusarkkitehti SIO

+358 50 536 7225

bottom of page